JWs nya collection

Jag tycker att denna serien bara är för mycket. Visst, de är ganska snygga, men tycker ni verkligen att det ser bra ut att rida runt med Englands flagga när vi är i Sverige?
Nej, jag tycker inte att det ser så bra ut.
Vad tycker ni?

Tillbaka? :D

Jo, det är sant :)
Jag tror jag ska börja blogga lite igen.
Men först ska jag skriva lite om vad som har hänt.

Jag var och tävlade i flyinge den 14e Maj.
Piggis var fin i LAn men jag kände att hon inte riktigt låg på topp.
Men jag bestämde mig för att prova LA+5.
Hon kändes super på framhoppningen och var mycket piggare och kändes mycket mer motiverad att hoppa än vad hon gjorde innan LAn. Så jag kom in på banan med en feel good känsla.

Väl inne på banan var hon bråkig och jag kände att något var fel. Hon kom dåligt in på hinder 1 & 2 och vägrade på hinder 3 som jag tyckte var gigantiskt. Jag kom igen och hon tvärnitade och hoppade åt sidan så jag flög av. Jag kände mig helt tom som ett frågetecken. Vad hände?

Vi åkte hem och jag åkte på tävling den 22 maj.
Hon vägrade ut sig på 3an IGEN i LBn. LB går hon verkligen KLOCKRENT på i vanliga fall.

Jag blev jätteledsen och fattade ingenting. Jag såg hur piggans blick var ledsen och jag förstod att någonting var helt fel.

Jag visste att hon hade mugg, men jag trodde inte att det skulle göra någon inverkan i hoppen. Men jag kom fram till att hon hade JÄTTEONT på höger fram, jag fick inte ens röra hennes ben. Och då hade benskydden skaft mot muggen så hon hade verkligen skitont. Och då blev jag ÄNNU mer ledsen eftersom jag varit så dum mot piggan (tyckte jag) och trodde att hon inte hoppade frivilligt. Piggan såg verkligen inte glad ut, hon såg verkligen jätteledsen ut. Jag tog av henne skydden och bestämde mig för att prova LB+5. Hon gick klockrent på alla hinder utom nummer 3 som hon kom lite nära på. Till det sista hindet som stog vid utgången började piggan bråka och skulle absolut inte svänga till hindret. Jag försökte få tillbaka henne åt "rätt" håll, dvs så det inte blev 4 fel för volt. Det tog en stund innan hon gav sig. Tillslut fick jag fram henne igen och vi hoppade sista hindret och narturligt vis river hon och jag fick 3 tidsfel :( Jag var dock jättenöjd eftersom hon kändes fin för övrigt.

Så nu vet jag iallafall att det är muggen som har gjort att hon har stannat. Och det har gjort ont i hjärtat på mig när jag sett hur ont hon hade. Stackars piggan!

Veterinären kom igår och jag gick penecillinsalva till henne som hon ska smörjas 2 gånger dag. Hon kommer bli bra snart men jag får inte rida med hårda benskydd, tur att jag har mina rosa silikionskydd som är helt mjuka så de inte skaver mot hennes mugg, så på fredag ska jag tävla med ROSA! :D

Kolla hon ville inte ens böja på benen :(


Hon ser inte glad ut :(


Utan benskydd i LB+5!






RSS 2.0