Torsdag.

Idag ska jag iväg till stallet och klippa Bambie!
Kommer bli så himla fint! Det ska också bli spännande vilken färg han får.
Efter Bambie's klippning ska jag klippa Gambler.
Vet inte hur han ska klippas ännu. Får la se det när jag kommer dit!




Onsdag

Igår hopptränade jag med Bambie. Det var storm ute!!!! Det var väldigt mycket regn och blåste så mycket så fullt friska träd ramlade.

Nu till träningen.
Bambie behöver klippas! Hans päls blev held krullig och fylld med svett efter uppvärmningen! Ska bara klippa halsen. Det kommer bli sååå fint på lilla bambieplutt!
När jag hoppade så vägrade han. Han var riktigt mesig igår. Han var duktig iallafall, eftersom det var lite andra övningar igår ön vad vi är vana vid.

Jag är så dålig på att ta kort! (inte dålig så utan jag menar att jag nästan aldrig tar kort)
Sorry. Ska börsöka bli bättre! :)

Dagen

Igår hade jag en liten "hästfri" dag. Nej inte riktigt, men iallafall en Ridfri dag! Jag började med att ta in mina små pollar och ge de eftermiddags hö. Det är väldigt gäggigt vid ingången i hagen och NARTULIGT VIS tappade jag skon och hela vinterstövlen blev nertrampad av gulliga gäggiga hovar. Inte så kul. TUR att jag tog med mig vinterstövlarna och att det var dem som blev gäggiga ! Jag hade såklart med mig ridskorna också :) Medans hästarna åt gjorde jag deras kvällsmat och packade kvällshö. När Bambie inte ville äta mera tog jag ut honom från boxen och ryktade honom. Jag lindade hans ben och satte på honom longergjorden. Han bjöd VERKLIGEN fint när jag longerade honom! JÄttefin var han! Longerade honom i både skritt, trav och galopp. Jobbade lika fint i alla gångarter.

När Bambie var klar med sin longering tog jag (såklart) av all utrustning han hade på sig. Jag smörjde hans ben med Arnika gel. Sedan satte jag på honom täckerna, sedan släppte jag ut honom i hagen.

Sedan var det Piggans tur. Jag tog bara en liten mysig promenad med henne. Satte på henne grimma och grimskaft och gick ner för backen, korsade vägen, upp på ängen, gick på ängen, korsade vägen igen och sedan upp för en annan backe upp till stallet. Mysig runda var det! Piggan är så mysig hela hon!

Har ingen bild, glömde kameran!!:(

Sista tävlingen för i år är en Pay and jump i mörrum den 12/12 09. Där ska jag hoppa en LC ochen LB med piggan. Bambie ska hoppa 70 och 90! Wish me Good Luck!


TÄVLING!

Japp, överskriften säger allt. Nu ska jag ha en liten tävling. Du kan vinna fina priser. Allt du behöver göra är att skicka in din härligaste och finaste HÖSTBILD. De 5 vinnande bidragen kommer presenteras här på bloggen. Skicka din bild till [email protected]

OBS!
Glöm INTE att skriva din adress så jag kan skicka priset om du vinner.

Priser du kan vinna:

1. D schabrak. Bild kommer.
2-5 ÖVERASKNING!


LB debut :)

Idag har jag och Piggan ridit LB debut!
Piggan var hur fin som helst, kommer helt klart fortsätta på 90!

Här är filmen : :)

http://www.youtube.com/watch?v=I1hQ3uDvsl0



Tävlade Bambie också. Han vägrade ut sin på 7 hindret på 90. SKITDUKTIG VAR HAN!

PHU!

Phu, är helt slut nu. Gick upp tjugo i nio idag och tio i nio åkte jag till Waaler och mockade. Efter det åkte jag direkt till mitt stall och fixade iordning allt tills jag ska till stallet senare. Skönt att ha mockningen och allt klart. I eftermiddag ska jag rida mina hästar. Båda ska jag rida ut på. Kommer ta den klassiska "dagen innan tävlingsrundan". Tar alltid en och samma runda dagen innan tävling :)

Piggan börjar bli en riktig kanonponny! Hon börjar gå jättefint i dressyren och pusselbitarna börjar falla på plats. Ska starta 80.90 imorgon med henne (LC, LB)


Bambie börjar också kännas bra. Hans pusselbitar sitter inte riktigt som dom ska, men snart kommer även hans pusselbitar falla på plats. Han behöver mera krav. Jag ställer ganska låga krav på mina hästar...


RSS 2.0